/Development/

/Mindfulness/

/Work-Life Balance/

/Happiness/

/Sense of accomplishment/


Breaking News

piątek, 16 października 2015

w klimacie dostosowanym do pory roku

Goście, goście :-) Jako dziecko – jak chyba każde dziecko – uwielbiałam gości. Teraz gości dalej lubię, mniej przygotowania do nich. Tym razem minimalistycznie, choć chyba nie mniej przyjemnie. W klimatach jesieni: crumble, zupa dyniowa, pierogi z kapustą i grzybami (produkcji ciotki, tak sobie dorabia), grzane winko z goździkiem, plastrami pomarańczy i takie tam. Żebym nie zapomniała o zapalonym kominku i wycieczce na baseny termalne (bo goście przyjeżdżają z Austrii dziś wieczorem, a wymeldowują się w niedzielę wieczorem).
Pachnie u nas, że fiu fiu.


 Produkcja crumble w toku, pachnie kardamonem, cynamonem i pieczonym ciastem. Najbardziej lubię podawać je na ciepło z gałką lodów.



W pokoju goscinnym czekaja czyste reczniki i maly poczęstunek

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Moja lista blogów

Łączna liczba wyświetleń

Designed By Blogger Templates